Grundet risiko for Corona-smitte har Sundhedsstyrelsen givet retningslinier for praktiserende fysioterapeuter.
Der må kun gives fysisk behandling i helt særlige tilfælde.  Denne periode kan vare frem til og med Juni måned

LÆS NEDENFOR OM MULIGHEDER

AKUTTE SMERTER:
Til dig som har alvorlig mange smerter, hvor du mistænker, at dine smerter kan medføre et varigt funktionstab, er det muligt at få behandling i min klinik. Du må ikke være smittet med corona eller have mistanke om, du er smittet, for at du kan få behandling.  Jeg beder dig om at kontakte mig på mail

TIL ALLE ØVRIGE:
Fokus Fysioterapi tilbyder dagligt telefon-, mail- og videokonsultation. Jeg vil på bedste vis forsøge at hjælpe dig med at få stillet korrekt diagnose og herefter rådgive, vejlede og undervise dig. Jeg kan tilmed sende dig specifikt øvelsesprogram med videoklip af øvelserne, hvis det er relevant. Ring eller book tid online

Vær velkommen til at booke tid på min Online Booking side – eller ring. Priserne er uændret.
Ved konsultationstiden ringer jeg dig op for at aftale bedste løsning

Træning og genoptræning

En af de mest effektive måder at undgå fremtidige smerter og lindre nuværende, er gennem genoptræning.

Fokus Fysioterapis klinik består af et behandlingsrum, og en mindre træningssal, som bruges til træning og genoptræning. Hvis fysioterapeutisk træning med MTT udstyr indgår i dit behandlingsforløb, er det her, at du vil udøve træningen.

Læs om vores generelle behandlingsmetoder og teknikker.

Holdtræning:

  • Tirsdage kl. 16:00 - 17:00
  • Torsdage kl. 16:00 - 17:00

Herretræning (60+)

  • Tirsdage kl. 11:30 - 12:30

Selvtræning:

  • Skal ske uden for holdtræning men inden for klinikkens alm. åbningstider.

Hvad tilbyder vi inden for træning og genoptræning?

Træningsudstyr

Medicinsk Trænings Terapi-udstyr muliggør aflastet træning, så den kan gennemføres med lave dosseringer til tungere træning med funkionelt krævende bevægelsesmønstre.

  • Kredsløbsudstyr, herunder løbebånd og professionel kondicykel designet til test
  • Vægt, bolde, balanceredskaber, elastikker, foamroller m.v

Holdtræning

Holdtræning foregår tirsdage og torsdage mellem kl. 16:00 – 17:00, og indgår i dit behandlingsforløb, hvis du har brug for genoptræning og styrkning af dine led og muskler.

Fysioterapeuten er tilstede under holdtræningen, og hjælper med at korrigere, vejlede og tilpasse nye øvelser til dig, når du har forbedret dig.

Selvtræning

Der findes mulighed for Selvtræning, hvor du efter et instrueret træningsprogram fra hold eller individuelt forløb har mulighed for at træne på egen hånd.

Vær opmærksom på, at der ikke kan selvtrænes uden aftale forud med din fysioterapeut, og at det skal ske uden for holdtiderne, men inden for klinikkens almindelige åbningstid.

Træning og genoptræning styrker din krop og forebygger skader

Der er nogle mennesker, som tror, at fordi man har smerter i kroppen, så må man ikke træne. I visse tilfælde er det også sandt, men træning kan netop også være vejen til lindring for en lang række fysiske gener.

Det er vigtigt, at du går til en fysioterapeut, hvis du oplever akutte eller kroniske smerter i dine muskler og led. Fysioterapeuten vil kunne give dig en korrekt diagnose på din smerte, og derigennem anbefale og vejlede dig i, hvilke muskler og hvilke træningsmetoder, du bør anvende for at styrke din krop.

En krop i god fysisk form har nemmere ved at modstå problemer. Kombination af styrketræning og kredsløbstræning i løbet af ugen er optimalt.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Du behøver ingen henvisning fra egen læge, for at få behandlet dine rygsmerter hos os. Fokus Fysioterapi er ikke underlagt overenskomst med den offentlige sygesikring, men der gives tilskud til behandling og træning via Sygeforsikring Danmark.

Flere forsikringsselskaber og sundhedsaftaler dækker enten delvist eller fuldt prisen for din behandling – forhør dig hos dit selskab.

Hvis du vil se vores priser, kan du klikke dig videre til vores pris-side via linket nedenfor.