PROFIL

 

GRUNDIG UNDERSØGELSE og effektiv behandling

Fokus Fysioterapi lægger vægt på den meget grundige undersøgelse. Dette er en forudsætning for et målrettet og effektivt behandlingsforløb. Der er tid til dialog og vejledning, hvor du er fuldt medinddraget i behandlingsforløbet. Der kan være flere årsager til dine gener, og her er klinisk erfaring nødvendig, for at du får den rette behandling / træning fra start. 

 

UDEN FOR SYGESIKRING

Du behøver ingen henvisning. Klinikken er ikke underlagt overenskomst med Sygesikringen (Region København). Der gives tilskud til behandling fra ”Sygeforsikring Danmark”, også selv om du ikke har en henvisning fra læge. Flere forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis behandling - nogle med henvisning - nogle uden henvisning. Forhør dig hos dit selskab.

 

INDRETNING

Klinikken er indrettet med behandlingsrum og en mindre træningssal. Her kan du træne på et hold efter individuelt tilpasset træningsprogram. Selvtræning er også muligt efter aftale. Træningssalen er udstyret med MTT-udstyr (Medicinsk Trænings Terapi), løbebånd, kondicykel (testcykel), vægte, bolde, balanceudstyr m.v. Når klinikken ligger i et lægehus skaber det rammerne for en tværfaglig dialog og en opdateret viden samt implementering af bedste evidens i din behandling og råd/vejledning om din sundhed.

 

ERFARING

Gennem mit snart mangeårige virke, har jeg skabt gode relationer til praktiserende læger, reumatologer, kirurger og sygehuse. Dette har givet mig en stærkere indsigt og forbedret effekt af mine klienters behandlingsforløb. Jeg har drevet stor fysioterapiklinik i København i 16 år, og før dette været ansat på Glostrup Amt Sygehus og Fysiurgisk Klinik i København samt ansat på idrætsklinik under Københavns Amt.