Grundet risiko for Corona-smitte har Sundhedsstyrelsen givet retningslinier for praktiserende fysioterapeuter.
Der må kun gives fysisk behandling i helt særlige tilfælde.  Denne periode kan vare frem til og med Juni måned 

LÆS NEDENFOR OM MULIGHEDER

AKUTTE SMERTER:
Til dig som har alvorlig mange smerter, hvor du mistænker, at dine smerter kan medføre et varigt funktionstab, er det muligt at få behandling i min klinik. Du må ikke være smittet med corona eller have mistanke om, du er smittet, for at du kan få behandling.  Jeg beder dig om at kontakte mig på mail

TIL ALLE ØVRIGE:
Fokus Fysioterapi tilbyder dagligt telefon-, mail- og videokonsultation. Jeg vil på bedste vis forsøge at hjælpe dig med at få stillet korrekt diagnose og herefter rådgive, vejlede og undervise dig. Jeg kan tilmed sende dig specifikt øvelsesprogram med videoklip af øvelserne, hvis det er relevant. Ring eller book tid online

Vær velkommen til at booke tid på min Online Booking side – eller ring. Priserne er uændret.
Ved konsultationstiden ringer jeg dig op for at aftale bedste løsning

Fokus Fysioterapis profil

Grundig undersøgelse og effektiv behandling

I Fokus Fysioterapi lægger vi vægt på den meget grundige undersøgelse. Det gør vi, fordi en fuld og præcis udredning er uhyre vigtig for at kunne planlægge et målrettet og effektivt behandlingsforløb.

Vi sørger altid for, at der er tid til dialog og vejledning. Når du er til konsultation hos os, får du ikke lagt en standard plan for din behandling. Du vil være inddraget fuldt i planlægningen af dit behandlingsforløb, og selve forløbet vil være specifikt tilpasset til netop dit behov.

Der kan være flere årsager til dine gener, og her er klinisk erfaring nødvendig. Ikke blot for at stille den korrekte diagnose, men for at sikre, at du får den rette behandling og træning fra start.

Klinikkens indretning

Klinikken er indrettet med et behandlingsrum og en mindre træningssal. Her kan du træne på et hold efter individuelt tilpasset træningsprogram. Selvtræning er også muligt efter aftale – dog skal det foregå uden for holdtræningstiden, men i den almindelige åbningstid.

Træningssalen er udstyret med MTT-udstyr (Medicinsk Trænings Terapi), løbebånd, kondicykel (testcykel), vægte, bolde, balanceudstyr m.v. Udstyret er designet til at muliggøre funktionelle bevægelsesmønstre.

Fokus Fysioterapis klinik er en del af lægehuset Rialtoklinikken. Det skaber rammerne for en tværfaglig dialog og en opdateret viden blandt vores fysioterapeuter, samt implementering af bedste evidensbaseret behandling og råd/vejledning om din sundhed.

Om Henrik Jan Hove

Henrik Jan Hove er autoriseret fysioterapeut og stifteren af Fokus Fysioterapi. Med 30 års erfaring inden for fysioterapi har han skabt gode relationer til praktiserende læger, reumatologer, kirurger og sygehuse, hvilket har givet ham større indsigt og forbedret effekt af sine klienters behandlingsforløb.

Henrik har tidligere drevet en stor fysioterapiklinik i København i 16 år, og før det været ansat på Glostrup Amt Sygehus og Fysiurgisk Klinik i København samt ansat på idrætsklinik under Københavns Amt.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Du behøver ingen henvisning fra egen læge, for at få behandlet dine rygsmerter hos os. Fokus Fysioterapi er ikke underlagt overenskomst med sygesikringen, men der gives tilskud til behandling og genoptræning via Sygeforsikring Danmark.

Flere forsikringsselskaber og sundhedsaftaler dækker enten delvist eller fuldt prisen for din behandling – forhør dig hos dit selskab.